De ce reduceri?

O multitudine de intrebari ne invadeaza atunci cand decidem sa achizitionam ceva. Pe mine ma enerveaza sa colind zile in sir, saptamani intregi magazinele pentru a putea gasi ceva pe placul meu. Urasc aglomeratia, urasc faptul ca dispar magazinele stradale, de fapt nici nu cred ca am prins extraordinar de multe, cert este faptul ca acum e "in trend" sa mergi la mall, sa-ti pierzi efectiv o zi intreaga si sa nu te intorci cu mare lucru.

Ceea ce urmaresc e sa va explic pe parcursul mai multor postari  unde puteti gasi cele mai bune reduceri.

Timpul este marele meu dusman. Nu reusesc sa mananc la timp, sa ma trezesc la timp, sa fac toate lucrurile pe care le am in agenda in ziua respectiva, sa calatoresc atat cat imi doresc, s.a.m.d.. O sa spuneti ca sunt o mofturoasa, insa de cele mai multe ori, pierdem timp fara a ne da seama ca putem face ceva mult mai productiv. Spre exemplu, eu prefer sa merg teatru ori in parc, acestea in detrimentul orelor petrecute in mall.Este in van sa incepem a arunca invinuiri in dreapta si in stanga pentru timpul nostru care s-a pierdut si nu mai poate fi recuperat orice ai face. Tocmai datorita lucrurilor care mi s-au intamplat si a timpului care nu mai poate fi recuperat ma straduiesc sa fac lucruri care nu necesita deplasare. Mai precis, as fi vrut sa ajung sa va vorbesc despre site-urile de reduceri si modul in care ne salveaza ele atunci cand vrem sa facem multe cu bani putini.

De foarte multe ori se manifesta o oarecare reticenta atunci cand vorbim de cumparaturile in mediul online, insa, in ultima perioada, comertul in acest mediu a crescut si creste intr-un mod in care ne ridica cel putin un semn de intrebare atunci cand avem anumite conceptii care nu mai vor sa plece din capul nostru.


De ce reduceri? Pentru ca poti salva bani pe care ii poti folosi in alt scop, dar si pentru ca ne place sa cumparam cat mai multe. Sustin cu tarie faptul ca cele mai bune decizii le poti lua atunci cand poti analiza toate datele despre produsul pe care il cumperi. Acesta este unul dintre motivele pentru care prefer site-urile de reduceri, insa acestea aduc beneficii multiple care tin atat de bani, de timpul pe care il economisesti, etc..